Besøk oss på Facebook
toppmenyelementbg
toppmenyelementbg
toppmenyelementbg
N.K.S. Jæren distriktspsykiatriske senter AS
Heimenær spesialisthelsetjeneste

Om Jæren DPS

heli-bilder av jdps 31 08 13 - 49
N.K.S. Jæren distriktspsykiatriske senter AS er en privat ideell institusjon som eies og drives av Norske Kvinners Sanitetsforening, Rogaland, har driftsavtale med Helse Vest og pensjonsordning i KLP. Senteret har ca. 160 årsverk og ligger sentralt på Bryne med gåavstand til jernbane og bussholdeplass. 

Jæren DPS består av tre differensierte sengeposter, ambulant akutt–team, ACT-team, allmennpsykiatrisk poliklinikk, gruppepoliklinikk, psykosepoliklinikk og forsknings- og undervisningsenhet. Senteret er både psykiatrisk sykehus og DPS for jærkommunene Klepp, Time, Hå og Gjesdal. Videre er senteret psykiatrisk sykehus for dalanekommunene Egersund, Sokndal, Bjerkreim og Lund.

Våre fire hovedoppgaver er:
  • Pasientbehandling
  • Utdanning av helsepersonell
  • Forskning
  • Opplæring av pasienter og pårørende

Hovedmål

Jæren DPS skal være i forkant innenfor utviklingen av distriktpsykiatriske arbeidsmetoder ved at vi utvikler gode modeller for et helhetlig og sammenhengende behandlingsnettverk der brukerperspektivet står i fokus.
 

Visjon

Heimenær spesialisthelsetjeneste

Ressurs

Åpningstider og sentralbord

Hovedresepsjon og resepsjon i Poliklinikk er bemannet mellom 07:30 og 15:00. Henvendelser utenom denne tiden må gjøres direkte til ønsket sengepost ved hjelp av ringeklokke på utsiden. 

Sentralbordet er også åpent 07:30 - 15:00. Anrop til vårt hovednummer 51 77 69 00 utenfor åpningstid settes direkte over til sengepost Kløver 2, som i sin tur kan sette over til andre nummer ved behov.
Jæren DPS
Innhold
Austbøvegen 16
4340 Bryne

51 77 69 00

post@jdps.no
996 380 041
Post- og besøksadresse:
 

Telefon:

E-post:
Org nr: 
N.K.S. Jæren distriktspsykiatriske senter AS